March 27, 2009

Dilek Hanif 2009 İlkbahar-Yaz


Her zaman yabancı modacilarin kreasyonlarından mı haber vericez canım? Zaten blogumu artik İngilizce yazmayı da biraktim, gordugunuz gibi iyice bir koklerime dogru donus var. Konumuza gelince; bizim de gayet yetenekli ve cok da guzel isler cıkaran modacilarimiz var. İste onlardan biri Dilek Hanif..
Bu kadının hayat hikayesi her zaman bana ilham vermistir, daha dogrusu bu kadını dusundukce icimdeki umut filizi daha bir yesilleniyor. Kendi halinde, sessiz sedasiz kucuk atolyesinde dikis dikerken, zamanın unlu yıldızı Hülya Avsar tarafından kesfedilmesi bence tam bir Külkedisi masali..
Fazla konusmadan fotolara gelelim, iste Dilek Hanif'in '009 İlkbahar-Yaz kreasyonundan carpıcı ornekler:

photo source: NTV Moda

LizzY

5 comments:

  1. Ilk resimde ortadaki sari elbisenin modelini ben genel olarak cok begeniyorum ama onun hos durmasi icin insanin epey bir zayif olmasi sart:(

    ReplyDelete
  2. Biraz sert olacak ama Dilek Hanif mükemmel bir terzidir. Usta çırak ilişkisi ile bu günlere kadar iyi bir terzi olarak gelmiştir. Fakat bir Moda Tasarımcısı asla değildir. Nacizhana fikirim.

    ReplyDelete
  3. evet ya nerden nereye...

    http://stilperisi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @caprice: canım zaten saten elbise giymek icin vucut olculerinin fazlasıyla yerinde olmasi lazım:)Hepimiz biliyoruz ki kullanmasi oldukca zor bir kumas..

    @serap: herkesin gorusune saygım sonsuz serapcım, ama dusunuyorum da sonucta kadın her sene yeni bir koleksiyon hazırlıyor, tasarim asamasinda da katkilari oluyodur:)

    @stil perisi: dedigim gibi bu kadını gorunce hırslanıyorum:)

    ReplyDelete
  5. Ben tasarımların hemen hepsini beğendim, bence ybancı tasarımlardan eksik bir yanı yok :) Daha da iyi olacaktır eminim. Böyle örnekler insana çok iyi geliyor bazen :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails