April 30, 2009

Miranda Kerr'in Parmakarasi Terlikleri

source: justjared

Miranda Kerr de jean ceket+parmak arasi sıpıdık terlik modasina uyanlardan.. Ama ben en cok renkli cantasini begendim, bir de Rayban gozluklerini de kendisine cok yakıstırdım..
Dumduz, siyah elbise onu cok ama cok zayif gostermis, zaten kızcagiz incecik, bi de siyah giyince yakında gorunmez olucak izlenimi yarattı bende..
Ama herseyini bir yere bırakalim, o kadar guzel ve sıcak gulmus ki resmen icimi ısıttı =)
Aferin Miranda'ya ..

Bugun ne Giydim?

Siyah blazer: Koton
T-shirt: Kardesim Hakan'ın
Jean: Tally Weijl
Ayakkabı: Converse
Şal: Pasmina
Takılar: Bilumum yerel pazarlardan

Arkadaslar sanırım can sıkıntısından olsa gerek, "Bugun ne giydim?" postumu bol fotograflı yapmaya karar verdim.. Her ne kadar evimizin balkonunda cekim yapabilmek icin kuzenimi zar zor ikna edebilmis olsam da, bence guzel fotolar cıktı ortaya, en azından ben cok eglendim.. Ama keske su fotograflari sokakta da evimin balkonunda oldugu kadar rahat cekebilsem, malesef kucuk Ereglimizde sole poz vererek fotograf cektirmeye calisinca, adama deli gozuyle bakıyorlar ne yapayim? Simdilik idare edicez balkon fotograflariyla bir sure daha =)
Havalar ısındıkca, gunes daha bir parlak ısıgını yaydıkca, gunden gune kendimi daha iyi hissediyorum.. Emin olun, bundan sonra bu pozitif enerjim postlarima da yansıyacak.. Aynen bugun surdugum parlak mavi ojelerim gibi =)
Son olarak guzide Ereglimizi sizlerle paylasmak isterim.. Bu fotografi da bugun gezinirken cektim.. Bakalım begenecek misiniz?



Halle Berry

source: justjared

Halle Berry gogus kısmı transparan siyah elbisesi icinde bence muhtesem gozukuyor.. Kadın coluk cocuga karisti ama helal olsun hala formda.. Bantli ayakkabilari da bence oldukca hos ve kıyafetiyle uyum icinde..
Sadece saclarındaki sari balyajı begenmedim, bence onu oldugundan yasli ve solgun gostermis (ki Allah vergisi o tende soluk gozukmek imkansiz gibi!!)
Galiba seviyorum ben bu kadini ya =)

April 28, 2009

Net-a-Porter'dan Yazlık Stil Notlari

Miley Cyrus ve D&G

source: justjared

Son model unlumuz Miley Cyrus, Hannah Montane the Movie filminin Paris galasında bu siyah-beyaz, kelebek desenli Dolce&Gabbana elbisesiyle goruntulenmis..
Elbisenin etek boyu Miley'i hem yasından buyuk, hem de oldugundan daha kısa gostermis bence.. Boyun kısmındaki tuller ise fotografa bakarken bile beni bogdu, kimbilir o nasil hissetmistir =)
Ayakkabilara gelince bence hicbir albenisi yok, gayet sıradan gozukuyorlar..
Gerci makyajdan ve sactan biraz kurtariyor ama olsun..
Uzun sozun kısasi, ben bu kızın yasına gore giyinmedigi inancındayım, ya siz?


April 27, 2009

Stil Taramasi:Eda Taspınar





source: hurriyet

Eda Taspınar'dan inciler.. Bazi kombinleri cok guzel, bazılari cok ucuk, bazilari ise anlamsiz, goz yorucu.. Tek bildigim bu kadında farklı bir seylerin oldugu, ama o farklı seyin ne oldugunu henuz cozebilmis degilim..

April 26, 2009

Naz'li Kızım

Resimde gorduguz guzelin adi Naz, 2 yasında bir disi rottweiler.. Adı gibi pek bir nazlidir kendisi.. Ama sevildigini anlayınca da bir sımarir, bir simarir inanamazsiniz =)
Evet, Naz'i sizle paylasmamin nedenine gelince.. Kendisi su sıralar bebek beklemekte.. Sonunda bizim de miniminick yavrularımız olucak, yuppppiiii =)
Cok sevincliyim coookk ..

Kücük bir Öneri

Arkadaslar, bu fotografımı tesaduf eseri eskileri karistirken buldum.. Gecen sene kuzenimin dugunu icin kıyafet bakarken denemistim bu elbiseyi ve cok da begenmistim.. Gerci sonra gittim baska bir sey aldım ama olsun, dusundum ki lise mezuniyeti icin falan guzel bir alternatif olabilir bu model..
Unutmadan elbiseyi nerde denedigime gelince.. Ankara'da Tunali Hilmi caddesi cıkısında (Karum'a dogru) İrfan Magazalari var, arada guzel seylere denk geliyorum orada..
Mezuniyeti yaklasanlara tavsiye ederim, bir goz atsınlar =)

Lindsay Lohan'in İçler Acisi Hali =(


Lindsay Lohan zayiflayacagim derken isin cılkını cıkarmis anlasılan.. Baksaniza fotolardan bile tum kaburga kemiklerini saymak mumkun..
Bu kızın 22 yasında olduguna inanmak istemiyorum, demek ki duzensiz bir hayat insani erkenden cokertiveriyor..E tabi, bir de alkol ve uyusturucu gibi alıskanlıklar da isin icine eklenince boyle sagliksiz bir goruntu ortaya cıkmasi kacınılmaz oluyor..
Bence artik biri bu kıza dur desin..:S
Yazık..

Alisveris Cin'inden Lizzy'e Odul Var =)

Beni bu odule layık goren sevgili Alısveris Cin'ine tesekkurlerimi sunmayı bir borc bilirim=)
Boyle zamanlarda daha cok anlıyorum, minicik jestlerin hayatımıza nasil anlam katip, nasil bizleri mutlu ettigini..

Simdi sıra geldi benim bu odulu gonderecegim 4 kisiyi acıklamaya:

1. Caprice Moda
2. Stil Perisi
3. Kokosh Sayfa
4. Pinksugar Everything

Gule gule kullanın kızlar=)

April 24, 2009

Vanity Fair En İyi Giyinenler Listesi

Michelle Obama - Sarah Jessica Parker

Kate Middleton - Karl Lagerfeld

Ivanka Trump- Christy Turlington

David Beckham- Angelina Jolie

Carine Roitfeld - Carla Bruni Sarkozy

April 23, 2009

Victoria's Secret'tan Mayo-Bikini Modelleri

Cogumuzun tercihi olan iki parcali bikinilerden secmeler...


Bikini ustune giymelik seker otesi elbiseler


Ve son olarak da terk parca olanlar..
Benim favorim ilk resimdeki yıldızlı olanla, 2. resimdeki vintage etki tasıyan sari mayo..
Peki sizlerin favorisi?


Bugün 23 Nisan, Hep Neseyle Doluyor İnsan =)

Bugun Atamızdan bir armagan
Yoksa tutsak olurdun sen inan
Bugun 23 Nisan
Hep neseyle doluyor insan..

Eskiden nasil da beklerdim 23 Nisan gelsin, okullar tatil olsun, babam beni toren alanına gotursun ve de ceplerimi sekerle doldursun diye.. Bizim ailede gelenekti, 23 Nisan bizim bayramımız oldugu icin o gun her istedigimiz yapılırdı kardesimle.. Biz de bu sansimizi sonuna kadar kullanirdik yaa neyse =)
Artik hersey cok mu sonuk ne? Cocuklarimiz cok mu amacsiz, cok mu vurdumduymaz? Yoksa onlara aktaramadık mı bugunun ne kadar da onemli bir gun oldugunu, bugunun ulusal egemenligimizi kazandıgımız, kor talihimizi yendigimiz gun oldugunu? Suc bizlerde mi yoksa insanoglunun dogasinda mi var unutmak?
Büyük Önder Atatürk bundan daha ala bir miras bırakamazdi sanırım o gunun kucukleri, bugunun buyuklerine.. Boyle bir hediye hangi dunya lideri tarafından, hangi ulusun cocuklarina layık gorulmus daha once? Bence bugunun kıymetini bilmeli, ona gore hareket etmeliyiz bu ozel gunde.. Atamızı daha bir ozlemle anmalıyız, ama daha da onemlisi onun fikirlerini anlamak icin daha ustun caba gostermeliyiz bence.. Onun mirasina sahip cıkmaliyiz, yılmadan, usanmadan, herseye ragmen korkmadan..
Her ne olursa olsun, ben eskiden oldugu gibi, cocuklugumdaki gibi sen bir sekilde kutlayacagim 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramımı:) Gidip yine tempo tutucagım resmi gecit toreninde, yine sekerle doldurucam ceplerimi, marslara eslik edecegim coskuyla.. Belki bir de ucan balon alırım kendime =)
Arkadaslar Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramımız kutlu olsun, daha nicelerini, bundan daha iyi kosullarda karsilamak dilegiyle..

Alternatif Çözüm

Hesapli çözüm diye iste buna denir=)
Related Posts with Thumbnails