June 23, 2009

Uptown Wedding

source: hurriyet

Fotograflara soyle bir bakınca poz veren bir cok kisiyi tanımadigimi farkettim.. Evet sıkı sıkıya magazin takip eden bir insan degilim, ama Hülya Kocyigit'ten oturu de tum ailesini bilmekteyim..
Yukarida Hülya Kocyigit'in torunu Neslisah Alkoclar'in dugununden kareler goruyorsunuz.. Sizi bilmem ama ben gelinliklerde danteli cok sevdigim icin Ellie Saab imzali gelinligini begendim.. Ayrica dogal sekilde toplanmıs saclar ve yine cok dogal bir makyajla tazecik bir gelin olmus Neslisah..!!
Bronz teni de gelinligi daha bir on plana cıkarmis.. Uzun sozun kısasi, ısıl ısıl olmus, guzel olmus=)
Ne dersiniz arkadaslar siz de Neslisah'ın gelinligini begendiniz mi?

In English: While I was looking at the photos, I realized that I do not know many people from these photos.. Yeap, I am not a person that follows the Turkish high society but because of Hulya Kocyigit, I barely know her all family...
Above, you see the photos taken in Hulya Kocyigit's grand daughter Neslisah Alkoclar's wedding ceremony.. I do not know whether you think in the same way as I am but I really liked her Ellie Saab wedding dress since I love dantelle details in wedding dresses.. Moreover, she is looking so fresh with her loose hair model and light make-up..!!

Also, her bronze skin tone made the wedding dress more attractive.. In short words, she is shining like a star=)

What about you, did you also liked Neslisah's wedding dress?

4 comments:

  1. benimde yakında düğünüm var ve ben bu kıza bayıldım tvde de gördüm hayran kalmıştımm saç makyaj ama kendisine cok yakısmışş süper:)

    ReplyDelete
  2. simdiden hayirli olsun evliligin charming=) umarım sen de hayallerindeki gibi bir dugune sahip olursun..!!

    ReplyDelete
  3. Ben de bugün gördüm ve gelinliğine bayıldım. Yalnız bana esmerliği biraz abartmış gibi geldi. Ben çok beyaz değil ama açık tende daha çok seviyorum gelinlik.

    ReplyDelete
  4. @MISSRED'S DIARY: Bu kızın kendi teni zaten oldukca koyu, ya da yaz kıs solaryumlu geziyor ondan ben oyle saniyorum=)
    bence de esmerligi biraz fazla kacmis, ama belki isiktan kaynaklanıodur ne dersin? Ama gelinligin guzelligini hicbişi kesmemis, kesememiss..!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails