June 26, 2009

Sultan of Bodrum


Bir Sureyya Yalçın klasigi..
Anladım ki Sureyya Yalçın'ın stili rukuslugu.. Nasil bu kadar abartili giyinmeyi seviyor anlayabilmis degilim.. Acaba tum amac dikkat cekmek mi? Ama kendini kanitlama diye bir cabasi oldugunu da sanmıyorum.. Haber olmaktan ve de fotograflarının cekilmesinden hoslanıyor anlasılan.. Gordugunuz gibi bu sefer de Bodrum'un Sultanı modunda dolasiyor ortalikta.. Ne diyelim, Allah bu basarisini daim etsin..:P

In English: A look of Sureyya Yalçın that we are used to see..
I finally realized that the style of Sureyya Yalçın is lack of style.. I can't understand how she could wear such hyperbolic clothes.. So what is the purpose? Is it just taking the whole attention or to prove herself? I don't believe that she needs to prove herself in any subject.. I guess she likes her photos to be taken and she also likes to be at magazine news.. As you see from the photo above, this time she is walking around like she is the Sultan of Bodrum.. I don't have any more to say=)

5 comments:

  1. neden bilmiyorum bu kadına karşı smpatikliğim var olduğu gibi geliyor hiç değilse:)diğerleri gerçekten çok canavarlar:)

    ReplyDelete
  2. Rüküşlükte sınır tanımıyor bence çok da görgüsüz:)

    ReplyDelete
  3. Arkadaşlar marksizimin sonu geldi bu bol cebliler yüzde 20 zarar yaptılar.Artık antikapitalizm çanları çalıyor hadi
    hayırlı traşlar.
    Elvada İKON CANAVARLAR.

    ReplyDelete
  4. @Jojee: Haklısın cnm rukus mukus ama en azından oldugu gibi.. Kasinti bir tipe benzemiyor hic, anlasilan kimin ne dedigini de hic umursamıyor=)

    @CindrellaUnderTheUmbrella: Acaba biz de bu denli zengin olsak, Sureyya kadar gorgusuz olabilir miydik? Ahahahah, ama bence onunki gorgusuzluk degil ki, sadece o bu, bundan ibaret..:P

    @Anlatacaklarim Var!: Kendilerini IKON sanan canavarlardan kurtulmayı ben de diliyorum tez vakitte..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails