June 29, 2009

Strait Laced Bride/Mutaassıp Gelin

İstanbul Buyuksehir Belediye Baskanı Kadir Topbas oglunu evlendirmis.. Hayirli ugurlu olsun, Allah bir yastikta kocatsin amaa....
Elbetteki benim ilgi alanım gelin kızımızın gelinligi oluyor.. Eminim ki Arap sempetizani bir moda evine diktirilmistir, baksaniza agir islemelere.. 1 mil uzaktan anlayabiliyorsunuz Arap etkisini.. Ama adama demezler mi, ey terzi madem o kadar cok isleme yaptiniz kumasin ustune, o zaman omuzlardaki o yapay gullerin anlamı ne? Ya da tam tersi, madem omuzlara guller yerlestirdiniz, bari kuması birazcik sade secseydiniz de bizim de gozumuz bu denli yorulmasaydi..!!
Bir de 2. fotograftaki basortulu hanım cekti dikkatimi.. Pudra pembesi abiyesiyle gunumuz son modasina uygun bir secim yapmıs.. Kapali falan ama hosuma gitti, sık olmus.. (Hatta gelinden guzel olmus desem abartmis mi olurum??)

I do not want to make an English translation right now, maybe later..:S

9 comments:

  1. yahu adetim değildir gelini eleştirmek ama dayanamıyacam. kötü çok kötü hemde çok kötü bir zevksizlik. sanki herşeyden toplamışlar da üstüne yapıştırmışlar gibi duruyor. halbuki ne kadarda hoş bir fiziği var gelinin.

    ReplyDelete
  2. ben daha farklı fotolarini gordum kızın, gayet modern ve hos bir tipe benziyor.. ama sanırım gelini oldugu ailenin istekleri dogrusunda bole bir secim yapmıstır ya da onun yerine yapmıslardir..
    yani belki degildir de ne bileyim bana oyle geliyor..:S

    ReplyDelete
  3. ben hiç beğenmedim gerçekten çoook ama çook abartı.diğer bayan gerçekten daha hoş ama onunda kapalı olmasına rağmen yüzündeki makyaj çook abartı

    ReplyDelete
  4. Jojeecim genelde kapali bayanların yuz makyajları gunduz bile cok abarti oluyor, yani benim gozlemledigim kadariyla..
    İrandaki kadınlar gibi, eger sadece yuzun gozukurse elbetteki onu da en gosterisli hale sokmaya calisir insan di mi=)

    ReplyDelete
  5. doğru diyorsun tatlım muck mck:)

    ReplyDelete
  6. yaw benim de anlamadığım o kadar makyaj yaptıktan sonra yüzünmü daha seksi oluyo yoksa saçlarınmı. dudaklar ve gözlerin seksiliği boşveriliyor ama varsa yoksa saç ve boyun. alla alla neyse girmeyim şimdi bu işlere. :)

    ReplyDelete
  7. kesinlikle katiliyorum sana pelin, bu konular fazla derin, girersek boguluruz maazallah=)

    ReplyDelete
  8. Herkesin inancına saygı duymak gerekiyor bence kapalı diye bu şekilde yargılanmamalı insanlar ben açık olmama rağmen çok kızıyorum sonuçta herkesin kendi tercihi değil mi Lizzy'cim.
    Sonuçta kimse kimsenin inancı yüzünden yargılayamaz.

    ReplyDelete
  9. Bizim de kimseyi yargılama gibi bir amacimiz yok zaten, kendi aramızda gorus beyan ediyorduk hepsi bu..!!
    daha once de dedigim gibi bu konular fazla derin, eger konusmaya baslarsam cok yer isgal ederim diye korkuyorum=)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails