June 13, 2009

Altin Kelebek Odulleri / Golden Butterfly Awards


* Gecenin geneline bakıcak olursak; bu sene hanımların cogu beyazı tercih etmisler..
* Beni en cok sasirtan isim, sıradan ceket-pantolon takımı secimiyle Ajda Pekkan oldu.
* Beyazın dısında pudra tonlarinin hakimiyeti de goze carpiyordu.
* Yılın kadın sarkicisi ve yılın sarkisi odullerini alan Hadise'nin kıyafeti fena degildi, hatta diger tum kıyafetlere nazaran daha bir ozenle secildigi belliydi.
* Favorim ise, her ne kadar bir kırmızı halı organizasyonuna uygun olmadigini dusunsem de, Senay Akay'ın pudra rengi elbise+beyaz blazer kombiniydi. Trendleri yakından takip ettigini de boylece belli etti eski model=)
* Haberin detaylari icin buraya tıklamanız yeterli..!!!

Edit: Arkadaslar, az once Hurriyet gazetesinde okudugum habere gore birinci sıradaki fotograf dizininde 3. fotograftaki Angelina Jolie cakmasi kadın Turk Sanat Muzigi sarkicisi Umut Akyurek'mis.. (Daha once onun hakkında Angelina Jolie'ye benzemek icin estetik operasyonlar gecirdigine dair haberler okumustum..!! ) Bu kadarına da pes diyoruuuuzzz..!!!
Haberin detaylari icin lutfen tıklayin..

In English:
* Women generally preferred to wear white in this ceremony.
* The one who suprised me most was absolutely Ajda Pekkan with her ordinary jacket-pants combination.
* Nude tones were also very popular as much as white.
* I liked the dress of Hadise who got the "Best Woman Singer of the Year" and "Best Song of the Year".
* Although I believe her costume is not suitable for a red carpet event, my favourite red carpet look was Senay Akay, with her nude dress and white blazer.
* For more details, click here.

Edit: I have just learnt that the woman in the third photo of the first photo set was Umut Akyurek, a Turkish singer who definetely imitates Angelina Jolie..!!! (I read another news about her saying that she is having surgeries to resemble Angelina Jolie)..

5 comments:

  1. ben en çok gülben'e bayıldım. ışıl ışıldı o haliyle. haliyle feci kilo almış ama yinede capcanlı ve kollar dışarda maksi kıyafetiyle gecenin en güzeliydi bence.

    ReplyDelete
  2. evet cok kilo almıs olmasina ragmen, gulben senin de dedigin gibi ısıl ısıldı pelin, ama ben elbisesinin gogus kısmını begenmedim (gogusleri icinde cok sarkik gozukuyordu..!!)=)

    ReplyDelete
  3. napsın kadıncağız Süt endüstri kurumu gibi şu an:) ve göğüsleri bu durumda sütyene sokmak o kadar zorki anlıyorum bişi giymemiş olmasını.

    ReplyDelete
  4. bu arada şimdi dikkatimi çekti 3. resimdekini çıkaramadım kim diye ama Jolie'nin Cannes'daki ten rengi elbisesinin aynısı galiba. ya da özenle benzetmiş :)

    ReplyDelete
  5. aslinda ben de dusundum dusundum de o kadının kim oldugunu cıkaramadim bir turlu.. aslinda tanıdık bir simaya benziyor da yine de aklıma gelmiyor..!!
    pelincim aynen senin de dedigin gibi, dikkatimi cekmisti elbise bir angelina jolie esinlenmesi olarak.. aynısı degil elbet, ama senin tabirinle ozenle benzetilmis..:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails