March 28, 2010

It's Sunday and I'm Bored..!!




Can sıkıntımın urunleri karsınızda.. Keske ben de dısarda olsam, keske uzerimde de bu kombinlerden biri olsa.. Keske..

March 26, 2010

"Vogue" Nisan

Gectigimiz Subat ayında yayın hayatına baslayan Vogue Turkiye hakkında cok konusuldu, cok yazıldı.. İstanbul'da yasayan sansli arkadaslarım ozel koleksiyon sayısına sahip olma serefine dahi eristiler hatta..
Ben gecen ay herkese, tum konusulanlar kulaklarımı tıkayarak aldım elime Vogue'umu, gectim evin en rahat koltugunda, bir paket cikolata, bir kahve fincanımla, okudum bastan sona.. Evet bende de inanılmaz bi heyecan yarattı once, yani yıllardir bir umut bekledigim ilahi sey ellerimin arasındaydı sonunda:)) Herneyse, biraz gec de olsa ilk sayı izlenimlerimi ve heyecanımı paylastiktan sonra bu ayki Vogue'a gecebilirim sonunda..
Kapak yine dikkat cekici, biraz karanlik ama gizemli.. Minimum yazı, minimum kargasa var.. Aynen kapakta da yazdıgı gibi "Rahat ve Gösterisli".. Reklam gecen sayıya gore azalmis normal olarak, ama sayfa sayısı yine standartlardan oldukca fazla.. Dolu dolu moda iceriginin yanı sıra, ben bu sayıda en cok Deniz Akkaya röportajını ve fotograflarını begendim. (kadın guzel foto veriyor allah icin)
Evet, yine soluksuz okudum, yetmedi bastan yeniden basladım, her resme baktim, her reklamı inceledim, satir aralarında kayboldum.. Bundan sonra kahvem, cikolatm ve Vogue ayrılmaz ucludur benim icin:))

Not: Ayrıca uzun zamandir duzenli guncelleme yapmadıgım halde sayfanın hit sayisi sanki hergun yeni bi post hazırlıomusum gibi.. Sevke geliyorum iste bole zamanlarda.. Beni izleyenlere cok tesekkurler..
Related Posts with Thumbnails