February 28, 2010

"Alice in Wonderland" by Miss Selfridge

Miss Selfridge bahar aylarına merhaba demeye hazırlandıgımız su gunlerde Alice in Wonderland temali bir koleksiyon sunmus bizlere.. Ciceklerin, cizgilerin, puantiyenin, kısa renkli eteklerin oldugu, ruhumu senlendiren, beni eski gunlere donduren cocuk ruhlu kiyafetleri ben cok begendim:)

February 04, 2010

LuShae Jewelry Competition

Oncelikle herkese merhabalar, yine yeniden=)

Daha onceden dusundugum ama erteledigim bir post bu.. Bir yarısma habercisi.. Merak etmeyin yarısmak ve kazanmak oldukca kolay..
LuShae Jewelery adında bir mucevher firmasi var ve sonunda 5000 dolar (istediginiz her yerde harcayabilirsiniz) kazanabileceginiz bir yarısma duzenliyorlar. Yarısmaya katilmak icin tek yapmanız gereken verecegim linke tıklamak ve direktifleri izlemek.. İste hepsi bu kadar ama ben yine de ne yapmanız gerektigini kısaca ozet geciyim:

1. İlk adımda yarısma sayfasında gordugunuz resimleri blogunuza veya web sitenize eklemeniz gerekiyor. Bunun icin hazır kodlar zaten mevcut, tek yapmanız gereken begendiginiz resmin kodunu kopyalayıp yapıstırmak..

2. İsim, soyisim, e-mail ve de son olarak web sayfası/blog adresini yazıp submit tusuna basiyorsunuz ve iste oldu.. Kazanmaya hazırsınız=)

Yarısmaya baslamak icin tık tık..!!!


In English:

Hi everyone, again and again=)
Actually this post was something that I wanted to share earlier but the time is now. It is a competition announcement. Don't worry it is really easy to compete and win..

There is a jewelery company called LuShae Jewelery and they are arranging a competition that you can earn $5000 cash (to spend anywhere you like). The only thing you have to do is to click on the link that I provide and following the directives.. And that's it..!!

To start winning, please
click click..!!

Lizzy


Geri Geldim Burdayım=)

Uzun cok uzun zaman oldu farkındayım.. Sabrettiginiz icin ise sizlere mutesekkirim.. Kendime gelmem zaman aldı aslında hersey aynı hicbişi degimedi, degistirmeye gucum yetmedi.. Neyse en azından denedim, bu da birseydir degil mi?
Related Posts with Thumbnails