August 31, 2009

Fall 2009 Trends: Biker Jackets

Net-a-Porter's Top 10s

Lizzy's New Blog Award

Sevgili Fındık Magazine beni "Kreativ Blogger" odulune layık gormus, sagolsun, varolsun=)
Simdi hakkımdaki 7 ilginc seyi yazarak bu odulun gerekliliklerini yerine getirmeye calisicam:

1. 6 yasımdayken kafama demir salıncak carpmıstı. İste o zamandan beri salıncaklardan inanilmaz korkarim ve nerde cocuk bahcesi gorsem hemen ordan kacarim=)

2. Onune gecilemez bir bronzlasma tutkum var. Biraz daha azmedersem Eda Taspınar2 modunda dolasma olasiligim yuksek..:P (neyseki annem beni engelliyor..!!)

3. Cok ozel ve buyulu oldugunu dusundugum icin sabah ezanı dinlemeye bayilirim, bana huzur verir.

4. Tırnaklarimi degil ama kanatana kadar el bas parmaklarimi yeme gibi fena bir huyum var (igrenc gozuktugunu bile bile hala devam etmeme ben de inanamıyorum..:S)..

5. Leopar desenli hersey ilgi alanıma girer. Eger reekarnasyona inaniyor olsaydim, onceki hayatımda kesin bir leopardım, ya da kedigiller sulalesinden baska canlilar da olabilir..!! (simdi beni yillardir tanıyan arkadaslarim diyecekler ki sen olsan olsan miskin bir kedi olurdun, leoparlik senin neyine=) hatta eski sevgilim olsaydi totosuyla gulerdi su dedigime cunku bana Garfield lakabını takmıstı)

6. Sol elimin serce parmagi zırt pırt cıkar (poset tasirken bile), kendi kendime yerine takarim..:S

7. Sut dısında hicbir sut urunu tuketemiyorum. Hatta yogurt kabina dokunamiyorum bile cunku fena halde midemi bulandiriyor..:S

Sanırım bu odulu benim de birilerine gondermem gerekiyor, yalnız gordugum kadariyla takip ettigim cogu arkadasim bu odule coktan layik gorulmusler bile. O yuzden ben bu odulu daha once almamis olan tum arkadaslarima gonderiyorum..!!!

not: Sabah 5 oldu ama bende uyku namına tık yok..!! Napcam bole bilmiyorum..:S

Lizzy with Kitties=)

Biz birbirimize kimi zaman "Kuzucuk", kimi zaman "Minik Kus", kimi zaman ise "Kedicik" deriz.. Bugun kediciklerim demek geldi icimden..:)
Ole kendi capimizda, Eregli sokaklarinda deli danalar gibi dolastik iste.. Napalim, guzide sayfiye kenti Ereglimizde ancak boyle eglendirebiliyoruz kendimizi..!!!
Hepinize simdiden mutlu, sıkıntısız ve sendromsuz Pazartesiler..:P

August 26, 2009

River Island Fall 2009

İngiliz markasi River Island'ın tasarimlarini oldum olasi cok begenirim. Özellikle jeanlerinin kalıplari tam da beli ince, kalcasi genis Turk kızlarina hitaben yapılmıs gibi=) Tum bunlarin yanında gunun modasini da son derece takip eden yenilikci bir firma kendisi.. E daha nolsun, hadi fotolara bakarak, yeni guz sezonunun trendlerini gozden gecirelim..!!!

Ben ozellikle genis ve sekilli omuzlari, payetli ceketleri ve rock detaylarini cok begendim=)
Ya siz hanımlar, River Island'ın yeni sezonunu begendiniz mi?

August 20, 2009

Lizzy on High Heels

T-shirt : Gina Tricot
Jeans: DIY Zara
Heels: İnci
Bag: from a local shop
Necklace: Batik

I am Back..!!!

Arkadaslar blogumu guncelleme konusunda uzun zamandir problemlerim vardi kabul ediyorum.. Ne derseniz deyin kesinlikle haklısınız.. Son zamanlarda cok fazla ihmal ettim cnm blogumu ama sartlar onu gerektiriyordu (yani istemesem de bole olmak zorunda oldu..!!) Ama herneyse en sonunda uzerimdeki olu topragini attim ve yine karsinizdayim.. Nolur beni affediinn..!!!
Elimde biriken o kadar cok post var ki, hangisini hangi arada yayınlayacagim bilmiyorum.. Ama yavas yavas eski haline donucek blogum merak etmeyin..
Seviyorum sizi, bi de blogumu=)
Related Posts with Thumbnails